Mei 2020. Wau!!! Begitu banyak hidangan yang disajikan! Apa yang istimewanya, para pengunjung
boleh menikmati suasana berbuka seperti bagai di bazar ramadhan. Terdapat 50 buah gerai dengan
pelbagai pilihan yang menarik! Diantara menu yang menjadi kegemaran ramai iaitu Rendang Ayam
Daun Maman, Gulai Darat Ayam Kampung, Gulai Tunjang, Gulai Tongkol Pecah Telur, Siput Sedut
Masak Lemak batang Keladi, Kambing Kabsah Tenera, Lidah Bakar Mulut Senget, Ikan Bakar Besau
Besau Sumbat Kelapa Parut, Laksa Sarang Udang, Ulam-Ulam Sambal Gesek dan banyak lagi. Wow!
Baca nama pun dah meleleh air liur ini! Macam menarik bukan?
Selain itu, hidangan ini hasil air tangan seorang yang berpengalaman, Cef Eksekutif Hotel Tenera,
Cef Sahisal Azrul ini yang turut disediakan adalah Ayam Hot Peri-Peri 'Yaribaaa', Seafood Goreng!
Yummeh!! Mak Top Mi Sup Utaro/Gear Box, Pasta Pasti 'World', Lok Lok Budak Gemuk, Bubur
Lambuk Persiaran Kemajuan, Roti Periuk Leper, Pulut Kuning, Sambal Ibu Saodah, Tahu Bakar
Udang Geragau, Cucok Udang Bas Stand, pilihan terbaik Asam Pedas Pasti Terliur, Ayam Percik
Kelate, Ikan Pisang Asam Rebus Batang Keladi, Sate Tiga Cucuk Je, aneka Mi Goreng, aneka Roti,
Murtabak Roti Arab, Goreng-Goreng Mak Tom, Wadei Brickfield Road, Abe Keropok dan Pelbagai
lagi! Tak lupa juga untuk yang menggemari masakan Cina, ada juga makanan seperti Dim Sum Aliff
Baa Ta yang disajikan bersama Sos Hoisin dan pedas, Chee Chong Fun. Sedap tau!



Tiada ulasan:
Catat Ulasan